SCHUcO ja Ryterna sisäänkäyntien, varastojen ja autotallien ovet

Profidoorilta laadukkaat SCHUCO ja Ryterna sisäänkäyntien, varastojen ja autotallien ovet asennettuna, avaimet käteen -palveluna.

SCHUCO ACS 70 vakiojärjestelmässä on runsas tuotevalikoima. Suuren kansainvälisen toimijan tuotteiden toiminnallisuutta ja laatua arvostetaan tuhansissa sisäänkäynneissä. Myös Suomen vaativissa ilmasto-olosuhteissa hyvin lämpöeristetty ja turvallinen alumiiniovi on osoittautunut ylivertaiseksi.  Valitse varma valinta, SCHUCO sisäänkäynti.

Ryterna tunnetaan Suomessa laadukkaista ja hyvin toimivista nosto-ovistaan. Profidoor on toiminut Ryternan valtuutettuna maahantuojana jo yli kymmenen vuotta ja tuntee Ryterna tuotteet ja laadun yli 2000 oven osaamisella.

Ovikohteeseen, johon nosto-ovi ei sovellu, Ryterna-saranaovi mahdollistaa tyylikkään ja toimivan ratkaisun. Suositut nosto-oven lamellimallit nyt siis myös sivuoviin ja nosto-ovien rinnalle parioviin. Huom, lisävarusteilla toimitettuna saatavilla  sähkökäyttöisenä ja kauko-ohjattuna! Pinta voi olla myös pystykuvio tai jopa viistokuvio.

Saranaoven maksimileveys yksilehtisenä on 1300mm ja kaksilehtisenä jopa 3000mm. Aukon korkeus enintään 2400mm.

Saranaovet saadaan toimimaan myös sähköavaajalla ja kauko-ohjauksella.

Sivuoven design voi olla sama kuin nosto-ovessa. Tyylikästä ja kaunista.

Ryterna on hyödyntänyt oviosaamistaan myös saranaoviin. Profidoor tarjoaa nyt laajenevan valikoiman tyylikkäitä sisäänkäyntien oviratkaisuja. Rytena RD 60, RD 80 ja RD 100 -tuoteperheestä löytyy oikea ovi kaikkiin sisäänkäynteihin.

Pyydä tarjous!

https://www.profidoor.fi/yhteystiedot

Astu sisään Ryterna oviesittelyyn:

Ryterna - sisäänkäynnit

Pariovet, sivuovet ja varaston ovet

Nosto-ovet